Program

SCIENTIFIC PROGRAM


The Next Frontiers in Cellular Therapy

Day 1: Friday, October 26, 2018

Time Convention Hall II & III
14.00-15.00
(60 mins)
Regulatory Issue I (20 mins X 3 speakers)
15.00-15.30 Coffee Break | Exhibition | Poster Viewing
15.30-16.30
(60 mins.)
Regulatory Issue II (20 mins X 3 speakers)
16.30-17.30
(60 mins)
Regenerative Medicine I(30 mins X 2 speakers)
17.30-19.00
(90 mins)
Dinner Symposium

Day 2: Saturday, October 27, 2018

Time Convention Hall II & III
08.30-10.00
(90 mins.)
Regenerative Medicine II (30 mins. X 3 Speakers)
10.00-10.30 Coffee Break / Exhibition / Poster Viewing
10.30-12.10
(100 mins.)
Hematopoietic Stem Cell Transplantation (20 mins. x 5 speakers)
12.10-13.30
(80 mins)
Luncheon Symposium
13.30-15.00
(90 mins.)
Cellular & Gene Therapy I (30 mins. X 3 speakers)
15.00-15.30 Coffee Break / Exhibition / Poster Viewing
15.30-17.00
(90 mins.)
Stem Cell Research (30 mins. X 3 speakers)
18.30-21.00 Welcome Dinner (for all delegates)

Day 3: Sunday, October 28, 2018

Time Convention Hall II & III
08.30-10.00
(90 mins)
Joint Meeting of ACTO & ISCT (45 mins. x 2 speakers)
10.00-10.30 Coffee Break | Exhibition | Poster Viewing
10.30-12.00
(90 mins)
Cellular & Gene Therapy II (30 mins x 3 speakers)
12.00-13.30
(90 mins)
Luncheon Symposium

Contact

ACTO 2018 Secretariat Office
c/o The Thai Society of Hematology
10th Floor, The Royal Golden Jubilee Bldg.
2 Soi Soonvijai, New Petchburi Road
Bangkok 10310, THAILAND
Phone: 662 716-5977
Fax: 662 716-5978
info@acto2018.org
Contact person

1) Ponlapat Rojnuckarin, MD
Secretary-General, ACTO 2018
E-mail: rojnuckarinp@gmail.com

2) Joi - Kanungnit Tangjaitrong, Staff
E-mail: info@acto2018.org

Organized by

Copyright The 9th Asian Cellular Therapy Organization Meeting (ACTO 2018), All rights reserved.